Καλώς ήρθατε στην πόλη του μέλλοντος!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος της Carlo Gavazzi, μίας εκ των ηγετικών Εταιρειών κατασκευής ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων Ελέγχου, προϊόντων Βιομηχανικού Αυτοματισμού και Συστημάτων Ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Επίσημος Αντιπρόσωπος της Lovato Electric, με πάνω από 90 χρόνια στο χώρο του Σχεδιασμού και Κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης για Βιομηχανικές εφαρμογές.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Με απώτερο σκοπό, την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕΤΑ, συνεργάζεται με την Ιταλική Cembre κατασκευαστή ακροδεκτών για αγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος και συναφών εργαλείων τοποθέτησης αλλά και εκτυπωτικών μηχανημάτων σήμανσης. Στον σιδηροδρομικό τομέα, η Cembre αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές συνδέσεις και την συντήρηση των σιδηροδρομικών γραμμών. Επιπλέον η εταιρία προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα και λύσεις για την ηλεκτρική σύνδεση στο εσωτερικό των αμαξοστοιχιών.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Αποκλειστική Συνεργασία με την EnBW στον τομέα της καινοτόμου πρωτοβουλίας Smight “smart –city – light.” Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, η πρωτοβουλία Smight έρχεται να αλλάξει τους δρόμους της πόλης, συνδυάζοντας τις πολλαπλές δυνατότητες της τελευταίας τεχνολογίας για να μετατρέψει μια κολώνα φωτισμού σε σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πομπό wifi και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στάθμευσης.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος της Cabur. Η Cabur με πείρα από το 1952, στην παραγωγή προϊόντων που αποτελούν ιδανική λύση σε θέματα εγκαταστάσεων. Ειδικεύεται στην παραγωγή κλεμμών και άλλων συναφών προϊόντων.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Η Ε.Τ.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ε.Π.Ε έχει συνάψει συνεργασίες με διεθνείς κατασκευαστές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ελέγχου, προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ενέργειας , ώστε να παράσχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων με πάνω 50.000 είδη άριστης ποιότητας.

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος της Εταιρείας Telergon, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διακοπτών φορτίου και ισχύος.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος του Οίκου S.A.R. σε προϊόντα όπως υψηλής ποιότητας πυκνωτές, όργανα και πίνακες διόρθωσης συνημιτόνου φ, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της εγχώριας αγοράς.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου

Επίσημος Αντιπρόσωπος του Ομίλου Palazzoli, ο οποίος πάνω από έναν αιώνα προσφέρει την τεχνογνωσία του στην κατασκευή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες του Αγροτικού, Ναυτιλιακού, Βιομηχανικού και Οικοδομικού Κλάδου, αλλά και της βαριάς Βιομηχανίας.

Ιστοσελίδα Αντιπροσώπου