Καλώς ήρθατε στην ΕΤΑ!

01 / 10 / 2015

Καλώς ήρθατε στην ΕΤΑ!

 

Την ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού αυτοματισμού, που αποτελεί τον πιο πιστό συνεργάτη χιλιάδων επαγγελματιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 Εδώ και 30 χρόνια λειτουργίας, φέρνουμε κοντά στους πελάτες μας τους πλέον αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς για να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα καινοτόμες και ταυτόχρονα ασφαλείς λύσεις που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου.

 Περισσότερα από 50.000 προϊόντα, όλα πιστοποιημένα με τα αυστηρότερα στάνταρ και διακεκριμένα για την ποιότητά και την απόδοσή τους, σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Είμαστε μία από τις κυρίαρχες Εμπορικές Εταιρείες

στην Ελλάδα, στον κλάδο του Ηλεκτρολογικού – Βιομηχανικού υλικού, του Αυτοματισμού, της Διαχείρισης Ενέργειας και των Συστημάτων Ελέγχου και Τηλεμετρίας, Έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Παρέχουμε λύσεις

για  τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο , προσφέροντας προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Αντιπροσωπεύουμε τους πλέον αναγνωρισμένους  οίκους της παγκόσμιας αγοράς όπως οι Carlo Gavazzi, Wago, Lovato Electric, Palazzoli, Cabur, Cembre, Telergon, SAR, STRALMicrosistemi, Armas και Helmholz. Διαρκώς επεκτείνουμε το πορτφόλιο μας, με νέες  στρατηγικές συνεργασίες, με στόχο να σας προσφέρουμε  πάντα περισσότερα.

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων

πιστοποιημένα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, εστιάζοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στον βιομηχανικό και οικιακό αυτοματισμό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας

απαρτίζεται από μηχανικούς Αυτοματισμού, Ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανικούς πωλήσεων,  που κατανοούν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε έργου και προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις και προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη που μας τιμά προσωπικά.