Σεμινάριο «Εξοικείωση με τα Έξυπνα Συστήματα/ Smart Building/ Smart Park/ Smart House»

29 / 11 / 2017

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σεμινάριο της ΕΤΑ σε συνεργασία με την Carlo Gavazzi και τους διαχειριστές της σελίδας του Facebook «Αδειούχοι Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες»

 

Στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο «Εξοικείωση με τα Έξυπνα Συστήματα/ Smart Building/ Smart Park/ Smart House», που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΤΑ. Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Carlo Gavazzi και τους μηχανικούς της κ. Fabio Pinelli, κ. Michele Brena και κ. Matteo Ferraro, προς Έλληνες Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες.

Μετά την παρουσίαση των λύσεων που προσφέρει η Carlo Gavazzi, ακολούθησε ένα άκρως διαδραστικό Workshop όπου oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, να προγραμματίσουν τους νέους controllers των συστημάτων Smart Building – Smart Park δημιουργώντας διάφορα σενάρια προσομοίωσης και να δουν στη πράξη τις δυνατότητες τους.

Στην συνέχεια ακολούθησε networking, κατά την διάρκεια του οποίου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν συγκεκριμένα project.

Τέλος, δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με δώρα 2  starter kits για τους τυχερούς.

Photos Πηγή: «Ο Εγκαταστάτης»